Arılar da insanlar gibi ekmek tüketirler. Ürettikleri polene kendi enzimlerini katarak ekmeklerini oluşturan arılar, yavrularının ilk besini olarak ürettikleri arı ekmeklerini tercih ederler.
Arı Ekmeği (Perga), arıların kendi enzimlerini ürettikleri polenin dış zarı ile birleştirmesi sonucu oluşan zengin içeriğe sahip bir besin kaynağıdır.
Arı Ekmeği (Perga), içeriğinde en az 18 amino asit, %28 oranında mineral (demir, kalsiyum, fosfor, potasyum, bakır, çinko, selenyum ve magnezyum dahil), %11 protein, 11 enzim ve koenzim, 14 yağ asidi ve 11 karbonhidrat ile geniş spektrumlu vitamin (C, B1, B2, E, H, P, Folik Asit, Nikotinik Asit, Riboflavin, Pantotenik Asit) yer almaktadır.
İçerisindeki doğal Laktik Asit Bakterileri ve Bifidobakteriler Arı Ekmeğine (Perga) doğal bir probiyotik özelliği kazandırmaktadır.
Arı Ekmeği (Perga), içerdiği doğal yararlı bakteriler sayesinde doğal probiyotik özelliğe sahip olduğu için, sindirim bozukluklarında ve bağırsak florasının yenilenmesinde yardımcı olur.
Çocukların 1 çay kaşığı, yetişkinlerin 1 tatlı kaşığı tüketmesi tavsiye edilmektedir.
Tek başına ya da balla ve yoğurtla tüketilebilir.
Saf Arı Ekmeği
Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil, bitkisel destek ürünüdür.