Arı Ekmeği (Perga) Nedir?
Arılar da insanlar gibi ekmek tüketirler. Ürettikleri polene kendi enzimlerini katarak ekmeklerini oluşturan arılar, yavrularının ilk besini olarak ürettikleri arı ekmeklerini tercih ederler.
Arı Ekmeği (Perga), arıların kendi enzimlerini ürettikleri polenin dış zarı ile birleştirmesi sonucu oluşan zengin içeriğe sahip bir besin kaynağıdır.
Arı Ekmeğinin (Perga) İçeriğinde Neler Var?
Arı Ekmeği (Perga), içeriğinde en az 18 amino asit, %28 oranında mineral (demir, kalsiyum, fosfor, potasyum, bakır, çinko, selenyum ve magnezyum dahil), %11 protein, 11 enzim ve koenzim, 14 yağ asidi ve 11 karbonhidrat ile geniş spektrumlu vitamin (C, B1, B2, E, H, P, Folik Asit, Nikotinik Asit, Riboflavin, Pantotenik Asit) yer almaktadır.
Arı Ekmeğinin (Perga) Faydaları Neler?
İçerisindeki doğal Laktik Asit Bakterileri ve Bifidobakteriler Arı Ekmeğine (Perga) doğal bir probiyotik özelliği kazandırmaktadır.
Arı Ekmeği (Perga), içerdiği doğal yararlı bakteriler sayesinde doğal probiyotik özelliğe sahip olduğu için, sindirim bozukluklarında ve bağırsak florasının yenilenmesinde oldukça fayda sağlar.
Vücuda hem fiziksel hem de zihinsel olarak enerji sağlayan Arı Ekmeği (Perga), kansızlık sorununa çözüm sağladığı gibi hücrelerin onarımını da destekler ve cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkiler sağlar.
Huma Arı Ekmeğinin (Perga) Özellikleri
- %100 doğaldır.
- Katkı maddesi ve zararlı kimyasal takviyeler içermez.
- Doğal ve yerli üretimdir.
Huma Arı Ekmeği Kullanımı
Çocukların 1 çay kaşığı, yetişkinlerin 1 tatlı kaşığı tüketmesi tavsiye edilmektedir.
Tek başına ya da balla ve yoğurtla tüketilebilir.
Huma Arı Ekmeğinin Saklama Koşulları ve Raf Ömrü
- Buzdolabında saklayınız.
- Uzun süre korumak için dondurucunuzda muhafaza edebilirsiniz.
- Raf ömrü 2 yıldır.
Huma Arı Ekmeği (Perga) Hiçbir Katkı İçermez
İçindekiler: Saf Arı Ekmeği.