Huma Detoks Sirkesi, geleneksel doğal fermente yöntemleriyle üretilmiştir.
Doğal içeriklerden oluşan Huma Detoks Sirkesi zengin formülüyle vücudu toksinlerden arındırmaya, metabolizmayı hızlandırmaya ve sindirimi desteklemeye yardımcı olur.
Detoks Sirkesi içerisindeki her bir bileşenin vücuttaki pozitif etkileri bilimsel araştırmalarla desteklenmiştir.
Sindirim Sistemini Destekler: Huma Detoks Sirkesi içeriğindeki "sandaloz sakızı", sandaloz ağacının kabuğundan elde edilen doğal bir reçinedir. Müshil etkisi sayesinde sindirim sistemini düzenlenmesine ve kabızlık sorunlarının giderilmesine destek olur.
Bağırsak Sağlığına Katkıda Bulunur: Sandaloz sakızı bileşeni sayesinde bağırsaklardaki hareketliliğin artmasına etkide bulunur. Sindirimin kolaylaşmasını ve bağırsak sağlığını destekler.
Gaz Şikayetlerinin Azalmasına Yardımcı Olur: "Anason" bileşeni bulunan Huma Detoks Sirkesi, gastrik spazm şikayetlerinin ve bağırsak gazlarının azalmasına yardımcı olarak sindirimin kolaylaşmasında destekleyici rol oynar.
Tokluk Hissi Sağlar ve Kilo Vermeye Yardımcı Olur: Huma Detoks Sirkesi bileşenlerinden biri olan "kitre" ise, doğal tokluk hissi sağlayarak gereksiz kalori alımını azaltmaya ve düzenli kullanımda kilo vermeye destek olur.
Bu faydaların sirke ile buluşması, etkisini arttırmaktadır. Huma Detoks Sirkesi, içeriğindeki doğal bileşenlerin etkisiyle metabolizmanın hızlanmasını ve enerji seviyelerinin yükselmesini destekler. Bu özelliği, diyet programlarına uygundur. Bu özelliğinden dolayı diyet programına uygundur.
Dengeli beslenme ve düzenli egzersizlerle birlikte Huma Detoks Sirkesi tüketerek kısa sürede istediğiniz forma kavuşabilirsiniz.
Sabah ve akşam yemeklerden 30 dakika önce 1 su bardağı ılık suya 2 yemek kaşığı Ananas Sirkesi ilave edilerek içilebilir.
Uyarı: Hamileler, emzirenler ve 12 yaş altı çocuklar tarafından kullanılmamalıdır.
Sirke süresiz kullanılabilir. Serin yerde kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz ve gün ışığından koruyunuz.
Not: Kapak açıldıktan sonra hava aldığı sürece tortu, renk değişimi ve sirke yüzeyinde "ana" adı verilen şeffaf bir tabaka oluşabilir. Bunlar bozulma belirtisi değildir ve sirke tekrar süzülerek kullanılabilir. Bu durum fermantasyonun devam ettiğini sirkenin pastörize ve filtre edilmediğini gösterir.
Kayısı Meyve Pulpu, Akdiken/Cehri Meyvesi, Biberiye Yaprağı, Şahtere Yaprağı, Sandaloz Sakızı Oleoresini, Funda Yaprağı, Anason Tohumu, Rezene Tohumu, Kuinoa Tohumu, Avokado Yaprağı, Kitre Zamkı, Karnıyarık Otu Tohumu ve Turunç Kabuğu.