Huma Hünnap Sirkesi, hiçbir katkı maddesi içermeyen, tamamen doğal yöntemlerle üretilmiştir. Geleneksel fermantasyon süreciyle hazırlanmış ve 5 yıl boyunca sirke anası ile dinlendirilerek fermantasyon süreci uzun tutularak probiyotik değeri arttırılmıştır.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nın hünnap üzerine yaptığı araştırmada, hünnapın sindirim, solunum ve bağışıklık sistemlerini desteklediği, uykusuzluğun giderilmesine yardımcı olduğu ve güçlü bir doğal antioksidan olarak geleneksel şekilde kullanıldığı bilimsel olarak açıklanmıştır.
Salata, sos ve marinasyon tariflerine eşsiz bir aroma ekler.
Oda sıcaklığında, kapağı kapalı olarak muhafaza edilmelidir. Kapağı açılınca, fermantasyon hızlanacağı için, renk değişimi ve tabanda tortulaşma olabilir. Asit derecesi: %4
Sirke süresiz kullanılabilir.
%100 Hünnap şırasından üretilmiştir.
Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil, bitkisel destek ürünüdür.