Her bir saşesi 10 milyar probiyotik bakteri içerir.
Miktar: 5 Saşe (1 Saşe = 2 gr)Huma Probiyotik Yoğurt Mayası, ev yapımı yoğurtlarınızı probiyotik açısından zenginleştirmek için doğal ve yerli üretim bir üründür. Her bir saşesi 10 milyar probiyotik bakteri içerir. Mayalandığı zaman 1 kasede 14 milyar probiyotik bakteri oluşur.
Huma Probiyotik Yoğurt Mayası yüksek probiyotik aktivite ile yoğurdunuzun daha besleyici olmasına destek olur.
Bağırsaklarımız "ikinci beyin" olarak adlandırılır. Biz de doğal yöntemlerle bağırsaklarımızı destkelemek için Huma Probiyotik’i geliştirdik.
Hazır yoğurt ve mayalı süt ürünlerinde sütün yüksek ısıl işlemden geçirilmesi ve dayanıklılığı artırmak için kullanılan katkılar, bu ürünlerin probiyotik etkisini düşürmektedir. Huma Probiyotik, mide asidine ve sindirim enzimlerine dayanabildikleri bağırsaklara canlı olarak ulaşır.
Laktoz diyetine uygundur. Soya sütü, badem sütü gibi bitkisel sütler ile vegan yoğurt mayalayabilirsiniz.
Ev Yoğurdu Olmayanlar İçin Maya Hazırlama Yöntemi
Not: 1 saşe ile en az 1 kg en fazla 5 kg yoğurt mayalanır.
Uyarı: Tavsiye edilen tüketim tarihi ve seri no ambalaj üzerindedir. +18 °C’nin altında serin ve kuru bir ortamda saklayınız.
Lactobacillus Delbrueckii Subsp. Bulgaricus, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei, Bifidobacterium Infantis, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Longum, Prebiyotik Lif.
| Etkin Madde | 1 Saşe (2 g) |
|---|---|
| Lactobacillus Delbrueckii Subsp. Bulgaricus | 1 milyar cfu |
| Streptococcus Thermophilus | 1 milyar cfu |
| Lactobacillus Acidophilus | 1 milyar cfu |
| Lactobacillus Casei | 1 milyar cfu |
| Bifidobacterium Infantis | 4 milyar cfu |
| Bifidobacterium Bifidum | 1 milyar cfu |
| Bifidobacterium Longum | 1 milyar cfu |
| İnülin | 1800 mg |
Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil, bitkisel destek ürünüdür.