Balık yağı, içerisinde Omega-3 yağ asidi, Dokosaheksaenoik Asit (DHA), Eikosapentaenoik Asit (EPA), D Vitamini gibi insan vücudunun ihtiyacı olan birçok besin değerini içinde barındırır. Vücutta üretilemeyen balık yağı aynı zamanda insan bedeninde depolanamaz. Bu nedenle düzenli şekilde balık yağı kullanımı uzmanlar tarafından tavsiye edilir.
İnsanın fizyolojik gelişiminde ve beslenmesinde Omega-3 besin değerinin alınması çok önemlidir. Vücutta üretilemeyen Omega-3 yağı dışarıdan takviye olarak alınmalıdır. Kasların gelişebilmesi ve hücrelerin çoğalabilmesi için vücudun Omega-3 yağ asidine ihtiyacı vardır.
İnsan fizyolojisinde üç Omega-3 yağ asidi etkilidir. Bunlar; Alfa Linolenik Asit (ALA), Eikosapentaenoik Asit (EPA) ve Dokosaheksaenoik Asit (DHA)’dır.
4 – 10 yaş arası çocuklarda günde bir defa 1,7 ml (yarım çay kaşığı); 11 yaş ve üzeri yetişkinlerde tek seferde üç defa 1,7 ml (5,1 ml; 1 tatlı kaşığı) kullanımı tavsiye edilmektedir. Tok karnına kullanılması önerilir.
Not: Kapak açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve üç ay içerisinde tüketilmesi önerilmektedir.
Balık Yağı (Omega-3, EPA, DHA), Çörek Otu Yağı, DL-alfa-tokoferil asetat, Limon Yağı.
Bileşen | Miktar / 1,7 ml | Miktar / 5,1 ml |
---|---|---|
Balık Yağı • Omega 3 Yağ asitleri • EPA • DHA |
1496,00 mg 549,032 mg 249,832 mg 181,016 mg |
4488,00 mg 1647,096 mg 749,496 mg 543,048 mg |
Vitamin E | 90,00 mg α-TE | 90,00 mg α-TE |
Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil, bitkisel destek ürünüdür.